eidikotites
chef

Σπουδές Μαγειρικής - ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Η τέχνη της γαστρονομίας ακολουθεί πιστά, από τα πανάρχαια χρόνια, την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Εξάλλου, λόγω της άρρηκτης σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στη Μαγειρική και στον Τουρισμό, ο «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)» αποτελεί, διαχρονικά, από τα πλέον κερδοφόρα επαγγέλματα με αυξημένη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Παρέχοντας τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές, μεταξύ των ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, και πιο συγκεκριμένα των ΙΕΚ που προσφέρουν κατάρτιση στον τομέα τουριστικών επαγγελμάτων, τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι η κορυφαία σχολή μαγειρικής που διασφαλίζει την άμεση εργασιακή σου αποκατάσταση και επισφραγίζει την καταξιωμένη επαγγελματική σου σταδιοδρομία!

Γιατί να επιλέξω Μαγειρική

Η Ελλάδα είναι μια χώρα, παγκοσμίως διάσημη για την κουζίνα της, γεγονός που καθιστά το επάγγελμα του μάγειρα από τα πλέον δημοφιλή, με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
Η Τέχνη της Γαστρονομίας έχει καθιερώσει επαγγελματικά πολλούς chef, οι οποίοι έχουν γνωρίσει κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση μέσα από τη δουλειά τους, με ιδιαίτερα υψηλές οικονομικές απολαβές.

Η Μαγειρική, ως επάγγελμα, διακρίνεται για:

 • Την έντονη απορρόφηση των νέων επαγγελματιών, καθώς παραμένει ένας ακόρεστος κλάδος
 • Τις διευρυμένες προοπτικές εργασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό
 • Τη δημιουργικότητά και τη φαντασία, εξαιτίας της πληθώρας των εφαρμογών της
 • Τις αμέτρητες ευκαιρίες εξέλιξης που παρέχει, μέσω της διαρκούς επιμόρφωσης

Γιατί να επιλέξω το ΙΕΚ ΞΥΝΗ

chef Εκπαιδεύεσαι από άριστα καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, κορυφαίους και βραβευμένους chef

chef Κάνεις την πρακτική σου στα σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια επαγγελματικής Μαγειρικής των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη

chef Λαμβάνεις υψηλής ποιότητας εκπαίδευση με ανταγωνιστικά δίδακτρα

chef Έχεις στη διάθεσή σου υλικά και εργαλεία Μαγειρικής υψηλής ποιότητας

chef Κάνεις την πρακτική σου άσκηση σε κορυφαίες τουριστικές μονάδες και γνωστές αλυσίδες εστιατορίων, δίπλα σε έμπειρους σεφ

chef Πραγματοποιείς εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης

chef Συμμετέχεις τακτικά σε διαλέξεις – παρουσιάσεις Μαγειρικής γνωστών ξενοδοχείων, εστιατορίων και εταιρειών τροφίμων

chef Παρακολουθείς πρωτοποριακά μαθήματα και σεμινάρια μαγειρικής, που διοργανώνει η σχολή chef των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με σκοπό την επαγγελματική σου κατάρτιση και τον εμπλουτισμό του βιογραφικού σου - Ενδεικτικά: «Η τέχνη της γαστρονομίας & Επαγγελματική Μαγειρική», «Οινογνωσία-Οινολογία», «Ελληνικά Τυριά»

chef Συμμετέχεις σε εκθέσεις και πανελλήνιους διαγωνισμούς Μαγειρικής, όπου παίρνουν μέρος οι πιο γνωστές σχολές μαγειρικής, και οι σπουδαστές των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποσπούν πλήθος διακρίσεων και χρυσών μεταλλίων

chef Συμμετέχεις ενεργά στην εβδομάδα Επισιτισμού του XINIS EDUCATION FESTIVAL (www.xinisfestival.edu.gr), του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πλήθος δωρεάν σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων και workshops

chef Μπορείς να αποκτήσεις την κορυφαία πιστοποίηση σπουδών NCFE από τον διεθνή φορέα απονομής τίτλων σπουδών της Βρετανίας και να ενισχύσεις το βιογραφικό σου, αποκτώντας συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι αποφοίτων από άλλες σχολές chef

Το επάγγελμά μου

Ως απόφοιτος της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)» από τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ:

checkΑναλαμβάνεις την οργάνωση και λειτουργία επαγγελματικής κουζίνας
checkΕλέγχεις την ποιότητα των πρώτων υλών
checkΓνωρίζεις και εφαρμόζεις τους κανόνες υγιεινής στις μονάδες μαζικής εστίασης
checkΤηρείς τις αγορανομικές διατάξεις
checkΕλέγχεις την αγορά και τις τιμές των τροφίμων
checkΠαρασκευάζεις εδέσματα άριστης ποιότητας
checkΠαρουσιάζεις και διακοσμείς τα εδέσματα
checkΈχεις γνώσεις για τον τεμαχισμό και την απόδοση των κρεάτων, πουλερικών, ψαριών στη Μαγειρική
checkΣυνθέτεις menu, για κάθε περίσταση

Μαθήματα

 • ΓΑΛΛΙΚΑ
 • ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
 • ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ Ι
 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Ι
 • ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 • ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
 • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
 • ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
 • ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
 • ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ
 • ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 • ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ
 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ
 • ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙΙ
 • ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ
 • ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΡΕΑΤΩΝ Ι
 • ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ - ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
 • ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ
 • ΑΓΓΛΙΚΑ
 • ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
 • ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ IV
 • ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΙΙ
 • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Η εξέλιξή μου

Ως απόφοιτος της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (chef)» στα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μπορείς να συνεχίσεις τις σπουδές σου και να επεκτείνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες ως εξής:

arrowΓίνεσαι δεκτός, με μικρή προϋπηρεσία, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ: «Executive Diploma in Hotel and Tourism Management»
arrowΜπορείς να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, παρακολουθώντας εξειδικευμένα σεμινάρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, όπως: «Τεμαχισμός Κρεάτων & Ψαριών», «Ντεκόρ μπουφέ – Σκάλισμα πάγου, φρούτων, λαχανικών», «Παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα», κ.ά.

Aκαδημαϊκό Προσωπικό

Στα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στοχεύουμε πάντα στο υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών, προκειμένου να σου προσφέρουμε όλα τα εφόδια για την επαγγελματική σου αποκατάσταση και επιτυχία.

Γι' αυτόν το λόγο, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στους ακαδημαϊκούς μας συνεργάτες, η επιλογή των οποίων γίνεται πάντα μετά από προσεκτική μελέτη (τεστ μεταδοτικότητας, έλεγχος από το ακαδημαϊκό συμβούλιο, presentation skills, πιστοποιημένες γνώσεις υπολογιστών).

Ως αποτέλεσμα, το ακαδημαϊκό δυναμικό των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένους καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, με πολύπλευρες γνώσεις και πολυετή εμπειρία.

Οι καθηγητές μας αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση ως λειτούργημα, ενώ παράλληλα έχουν πλήθος διακρίσεων και επαγγελματικών επιτυχιών στο ενεργητικό τους.

Επαγγελματική αποκατάσταση

Ως απόφοιτος της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)» στα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μπορείς να εργαστείς σε:

checkΑτομική επιχείρηση
checkΞενοδοχεία (σε Ελλάδα και εξωτερικό)
checkΕστιατόρια (σε Ελλάδα και εξωτερικό)
checkΚρουαζιερόπλοια
checkΝοσοκομεία (ιδιωτικά και δημόσια)
checkΠαιδικούς σταθμούς (ιδιωτικούς και δημόσιους)
checkCamping – Κατασκηνώσεις
checkΚαζίνο
checkΕταιρείες Catering
checkΕταιρείες τροφίμων
checkΕταιρείες παροχής διαιτολογικών προτάσεων και γευμάτων
checkΈντυπα με αντικείμενο τη Μαγειρική Τέχνη
checkΤηλεοπτικές εκπομπές

Κορυφαίες Συνεργασίες

ΗΛΙΣ Παραδοσιακά Ζυμαρικά, Σωματείο Μαγείρων, Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club), αλυσίδες ξενοδοχείων GRECOTEL, ALDEMAR, SANI S.A., RELAIS CHATEAUX, CAPSIS HOTELS, ξενοδοχεία MEDITERRANEAN PALACE, GERAKINA BEACH, BEST WESTERN VERGINA HOTEL, DOLPHIN BEACH, PORTO MYRINA, LINDOS MARE, PORTO CARRAS, ΔΙΟΝΥΣΟΣ Hotel, εταιρείες ΦΑΓΕ, ΕΛΑΪΣ, UNILEVER, DEGOUSTIBUS, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, ΠΙΝΔΟΣ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ

Επαγγελματικά Δικαιώματα

Τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, η κορυφαία επιλογή εκπαιδευτικής κατάρτισης, προσφέρουν ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες, πάντα με γνώμονα την ανθρωποκεντρική εκπαίδευση και την αναγνωρισμένη πιστοποίηση.
Σε αυτό το πλαίσιο, το Δίπλωμα των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελεί σταθερή επένδυση για χιλιάδες νέους και νέες που το εμπιστεύονται. Παράλληλα, κατοχυρώνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων και τους συνδέει άμεσα με την εξέλιξή τους στον επαγγελματικό στίβο.

Συγκεκριμένα, το Δίπλωμα που θα αποκτήσεις με την επιτυχή αποφοίτησή από τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ:

 • είναι αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης, επιπέδου 3+ (Ν.2009 / 1992, άρθρο 6 - Οδηγία 92/51/ΕΟΚ άρθρο 1, παράγραφος α), δίνοντάς σου τη δυνατότητα για συνέχιση των σπουδών σου σε Ελλάδα και σε εξωτερικό
 • είναι Κρατικό και χορηγείται από το Υπουργείο Παιδείας έπειτα από συμμετοχή σου στις εξετάσεις πιστοποίησης, στις οποίες συμμετέχουν ισότιμα οι απόφοιτοι όλων των Ι.Ε.Κ. της χώρας, δημοσίων και ιδιωτικών
 • είναι αναγνωρισμένο ως τυπικό προσόν στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που διενεργούνται για διορισμό στο Δημόσιο (Π.Δ.50/27/2001 ΦΕΚ 39/Α'/5-3-2001 & Π.Δ. 347/2003, ΦΕΚ 115/Α'/31-12-03) και μοριοδοτείται με 150 μονάδες (Άρθρο 8 Ν. 3051/2002, ΦΕΚ 220/Α/20-9-02)

Επιπλέον:

 • οι Βεβαιώσεις Επαγγελματικής Κατάρτισης των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι απολύτως ισότιμες των Δημοσίων ΙΕΚ

Δικαιολογητικά Εγγραφής

Δικαίωμα εγγραφής

Στα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Λυκείου (Γενικών, ΤΕΛ, ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ). Στο Α’ εξάμηνο σπουδών εγγράφονται απόφοιτοι όλων των τύπων Ενιαίων / Γενικών Λυκείων, για 4 εξάμηνα φοίτησης.

Απόφοιτοι ΤΕΛ, ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ που επιθυμούν τη φοίτησή τους σε άλλη ειδικότητα προέλευσης, φοιτούν 4 εξάμηνα.

Απόφοιτοι ΤΕΛ, ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ που συνεχίζουν την κατάρτισή τους, στην ειδικότητα προέλευσης, γίνονται δεκτοί στο Γ’ εξάμηνο κατάρτισης, μόνο με 1 χρόνο φοίτησης.

Επίσης, γίνονται δεκτοί αντίστοιχα φοιτητές ΑΕΙ / ΤΕΙ, που επιθυμούν επαγγελματική κατάρτιση και εξειδίκευση, καθώς και εργαζόμενοι και επαγγελματίες που δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών.

Δικαιολογητικά εγγραφής

Ξεκίνα τώρα τις σπουδές σου στην ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)» των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ!

Α) Αν είσαι Έλληνας Υπήκοος, απλά προσκόμισέ μας:

 • Αντίγραφο Τίτλου Σπουδών (Απολυτήριο Λυκείου, ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ, ΤΕΕ/ΤΕΛ), επικυρωμένο
 • Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας (δύο όψεις), επικυρωμένη
 • 4 πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες (μέγεθος ταυτότητας)
 • Φωτοτυπία Βεβαίωσης Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή Φωτοτυπία Βιβλιαρίου Ασθενείας


Β) Αν είσαι Αλλοδαπός Υπήκοος, με Ελληνικό Τίτλο Σπουδών, απλά προσκόμισέ μας:

 • Αντίγραφο Τίτλου Σπουδών (Απολυτήριο Λυκείου, ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ, ΤΕΕ/ΤΕΛ), επικυρωμένο
 • Φωτοτυπία Διαβατηρίου (σπουδαστή και γονέων) επικυρωμένη
 • Φωτοτυπία της Άδειας Παραμονής, επικυρωμένη ή Βεβαίωση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών ότι ο εγγραφόμενος κατέθεσε σχετική αίτηση για έκδοσή της
 • 4 πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες (μέγεθος ταυτότητας)
 • Φωτοτυπία Βεβαίωσης Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή Φωτοτυπία Βιβλιαρίου Ασθενείας


Γ) Αν είσαι Αλλοδαπός Υπήκοος, με Ξένο Τίτλο Σπουδών, απλά προσκόμισέ μας:

 • Αντίγραφο ξενόγλωσσου τίτλου σπουδών, επικυρωμένο και μεταφρασμένο από το υπουργείο Εξωτερικών, ισότιμο (τεχνολογικής κατεύθυνσης) και αντίστοιχο (θεωρητικής εκπαίδευσης) με το ελληνικό
 • Φωτοτυπία Διαβατηρίου (σπουδαστή και γονέων) επικυρωμένη
 • Φωτοτυπία της Άδειας Παραμονής, επικυρωμένη ή Βεβαίωση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών ότι ο εγγραφόμενος κατέθεσε σχετική αίτηση για έκδοσή της
 • 4 πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες (μέγεθος ταυτότητας)
 • Φωτοτυπία Βεβαίωσης Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή Φωτοτυπία Βιβλιαρίου Ασθενείας
 • Βεβαίωση Ελληνομάθειας του Διδασκαλείου της Νέας Ελληνικής Γλώσσας (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ή Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης)

Δράσεις - Πρωτοβουλίες - Εκδηλώσεις

Previous Next
Οι μάγειρες του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας ετοίμασαν gourmet πιάτα στο event Γαστρονομίας της AMC
Για ακόμα μια φορά οι σπουδαστές Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, σε συνεργασία με την...
Περισσότερα...
Πολιτισμικό και φιλανθρωπικό το έργο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας μέσα από την εκδήλωση στη Στοά Μοδιάνο
Την πολιτισμική αξία και την ιστορικότητα της Στοάς Μοδιάνο  ανέδειξε με τον πιο… γευστικό...
Περισσότερα...
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο μεγάλο event Γαστρονομίας της AMC
Για ακόμα μια φορά το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, σε συνεργασία με την εταιρία AMCHellas, φέρνουν...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ μπαίνει στη Στοά Μοδιάνο και αναδεικνύει τις μυρωδιές και την ιστορία της
  Στις μυρωδιές των μπαχαρικών και των φρέσκων ψαριών, στις μνήμες και την ιστορία 100...
Περισσότερα...
Σε μεσογειακά γαστρονομικά μονοπάτια οι μάγειρες του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας
Σε μια μεσογειακή γαστρονομική διαδρομή, με νόστιμες στάσεις σε ισπανικές και ιταλικές γεύσεις,...
Περισσότερα...
Οι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας βραβεύτηκαν από το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
Μια ακόμα σημαντική βράβευση ήρθε να προστεθεί στο πλήθος των κορυφαίων διακρίσεων του Τομέα...
Περισσότερα...
Xinis Education Festival 2016: Μια εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής
Μια ολόκληρη εβδομάδα με δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα στον Τομέα του Επισιτισμού, διοργανώνει ο...
Περισσότερα...
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σάρωσαν τα μετάλλια στην 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016
    Με 33 μετάλλια φέτος μόνο, οι Κορυφαίες Σπουδές έχουν την υπογραφή «ΞΥΝΗ» Με 33...
Περισσότερα...
Tο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στη «Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη» του Δήμου Σαλαμίνας
Στον υπέροχο κόσμο της σοκολάτας μύησαν τους μικρούς μας φίλους οι σπουδάστριες και οι...
Περισσότερα...
Oι σπουδαστές Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ALPHA radio
To «παρών» στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το ραδιόφωνο του ALPHA στο...
Περισσότερα...
Μεγάλη συνεργασία του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με την «Κρεαταγορά Νιγρίτα»
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχει θέσει ως στόχο της επαγγελματικής κατάρτισης, τη διασύνδεσή της με την...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας έστειλε μήνυμα… «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Μήνυμα… «ΕΛΠΙΔΑΣ» έστειλαν οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές Επισιτισμού και Παιδαγωγικών του...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας στέλνει μήνυμα… «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Μήνυμα… «ΕΛΠΙΔΑΣ» θα στείλουν οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές Επισιτισμού και Παιδαγωγικών...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά αρωγός στη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς
Αρωγός και στη φετινή Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς ήταν το ΙΕΚ...
Περισσότερα...
Σεμινάριο Ιταλικής πίτσας από τον βραβευμένο chef Αχιλλέα Χαρίτο!
Τα εργαστήρια αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, πλημμύρησαν από τις μυρωδιές της...
Περισσότερα...
Σεμινάριο με ψάρια από τον Διεθνή Chef Νίκο Τζούμα του εστιατορίου Anassa!
Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του Τομέα επισιτισμού, την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015, είχαν...
Περισσότερα...
Οι σπουδαστές Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ στο Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας!
Μια «γλυκιά» εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι σπουδαστές και σπουδάστριες του Τομέα...
Περισσότερα...
Ο «χρυσός» Τομέας Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας πάει Κρήτη για να σαρώσει ξανά τα μετάλλια!
Όταν το ταλέντο και η θέληση για μάθηση συνοδεύονται από ποιοτική κατάρτιση και έμπειρους...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας έδωσε το δυναμικό «παρών» στην Έκθεση Philoxenia 2015!
  Το τετραήμερο 12 - 15 Νοεμβρίου οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας συμμετείχαν στην...
Περισσότερα...
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ: Νέα συνεργασία του Τομέα Επισιτισμού με την εταιρεία «ΗΛΙΣ -ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ»
Μια ακόμη σημαντική συνεργασία εγκαινίασε ο Τομέας ΕπισιτισμούτουΙ.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας με τη γνωστή...
Περισσότερα...
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Νέα συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε
Μια ακόμη προνομιακή συνεργασία εγκαινίασε ο Τομέας ΕπισιτισμούτουΙ.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά με την...
Περισσότερα...
Γεύμα αγάπης για οικονομικά αδύναμους Θεσσαλονικείς!
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και συγκεκριμένα ο Τομέας Επισιτισμού, στο πλαίσιο των δράσεων...
Περισσότερα...
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας ενισχύει το φιλανθρωπικό έργο της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης
Ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος και η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης,...
Περισσότερα...
ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Κορυφαίες Σπουδές Επισιτισμού - Τουρισμού
Παρέχοντας τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές σε 4 περιζήτητα επαγγέλματα των...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας βρέθηκε στην παρουσίαση του Λευτέρη Λαζάρου
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας παρακολούθησαν την παρουσίαση μαγειρικής του Chef Λευτέρη...
Περισσότερα...
Εκπαιδευτική επίσκεψη του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στον Όμιλο Plaisir
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο εργαστήριο των Ζαχαροπλαστείων PlaisirΤην Τρίτη 26 Μαΐου, οι...
Περισσότερα...
Η Αν. Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συγχαίρει τους σπουδαστές Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ!
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο φεστιβάλ γαστρονομίας της χρονιάς, το ATHENS FOOD...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας επισκέφθηκαν την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης προκειμένου να...
Περισσότερα...
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ συνδιοργανώνει το «ATHENS FOOD FESTIVAL»
Κορυφαία στις σπουδές Μαγειρικής και Τουρισμού, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ «μαγειρεύουν» στο μεγαλύτερο...
Περισσότερα...
Διαγωνισμός Υποτροφιών Barista από το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης!
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ένα» διοργανώνει διαγωνισμό υποτροφιών...
Περισσότερα...
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας βραβεύουν τον ιδρυτή των ζαχαροπλαστείων Plaisir!
Ο κ. Α. Παπαοικονόμου βραβεύτηκε για την προσφορά του στο χώρο του Επισιτισμού και της...
Περισσότερα...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εβδομάδα Επισιτισμού του Xinis Education Festival 15
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εβδομάδα με τα δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα στον Τομέα του...
Περισσότερα...
Xinis Education Festival 2015: Ένας παράδεισος γαστρονομικών απολαύσεων από τον Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εβδομάδα με τα δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα στον Τομέα του...
Περισσότερα...
Workshop Γαστρονομίας στο πλαίσιο του 4ου Συνέδριο Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας
Ο Tομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, ανοίγοντας ουσιαστικά τις εργασίες του 4ου Συνεδρίου...
Περισσότερα...
Δωρεάν σεμινάριο με θέμα τη Μεσογειακή Κουζίνα διοργανώνει ο τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας
Στο πλαίσιο της εβδομάδας εκδηλώσεων του XINIS EDU FESTIVAL 2015 που είναι αφιερωμένη στην...
Περισσότερα...
O τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας διοργανώνει Δωρεάν σεμινάριο με θέμα "Cocktails from our soul"
Ελλάδα... αξία ανεκτίμητη!Στα πλαίσια του XINIS EDU FESTIVAL 2015, του μεγαλύτερου και πλέον...
Περισσότερα...
Xinis Education Festival 2015: Μια εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ Μακεδονίας!
Μια ολόκληρη εβδομάδα με δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα στον Τομέα του Επισιτισμού, διοργανώνει ο...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας «σάρωσε» στον διαγωνισμό μαγειρικής της Έκθεσης Detrop
Οι σπουδαστές των Τομέων Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, σάρωσαν...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας «μαγειρεύει» στην Έκθεση Detrop
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, γι' ακόμη μια φορά συμμετέχει ενεργά στην 24η Διεθνή Έκθεση...
Περισσότερα...
Εκπαιδευτική επίσκεψη στην έκθεση Detrop στη Θεσσαλονίκη με το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας
Εκπαιδευτική επίσκεψη στην έκθεση Detrop στη Θεσσαλονίκη με το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑθήναςΤετάρτη 25/02 -...
Περισσότερα...
Μεγάλος Διαγωνισμός Μαγειρικής «Γευόμαστε Ελλάδα» από την Agrino, την AMC & το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης
Διαγωνισμό μαγειρικής με Άρωμα & Γεύση Ελλάδας διοργανώνει ο τομέας Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ...
Περισσότερα...
Ο Τομέας Επισιτισμού Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, χορηγός στην 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015!
Την έκθεση- ορόσημο για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά καθώς και για τον Έλληνα παραγωγό,...
Περισσότερα...
Μεγάλη διάκριση του Τομέα Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Σημείο υπεροχής!Άλλη μια ξεχωριστή στιγμή για τον τομέα επισιτισμού. Απονομή διπλώματος &...
Περισσότερα...
Αποκλειστική συνεργασία του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης με τους φούρνους ALBETA
Διανύοντας μια καταξιωμένη πορεία, ο μεγαλύτερος και πληρέστερος Εκπαιδευτικός Όμιλος στην...
Περισσότερα...
H UNESCO βραβεύει τα I.IEK ΞΥΝΗ
Μία ακόμα σημαντική βράβευση για την προσφορά και το πλήθος δράσεων κοινωνικής εταιρικής...
Περισσότερα...
Σημαντική βράβευση για τον Τομέα Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά από τον Όμιλο UNESCO
Οι σπουδαστές και οι καθηγητές του τμήματος Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ , στα πλαίσια της...
Περισσότερα...
To Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας παραδίδει μισό ΤΟΝΟ γαλοπούλες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Γλυφάδας
Με μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, το Διοικητικό-Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι σπουδαστές του...
Περισσότερα...
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ODEON
Απόγευμα Πέμπτης και οι σπουδαστές Τουρισμού & Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ & του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ...
Περισσότερα...
Το μεγαλύτερο κέικ των Χριστουγέννων από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Το πιο γλυκό μήνυμα ευχών επέλεξαν οι καθηγητές και σπουδαστές του τμήματος Επισιτισμού ΙΕΚ...
Περισσότερα...
Το τμήμα Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ κατάφερε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ μαγειρέματος
Σε 3 ημέρες , (15-16-17/12) σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος μαγείρεψαν 350 μερίδες...
Περισσότερα...
Σάρωσε τα μετάλλια ο τομέας Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας
Χρυσή ομάδα αποδεικνύεται ο Τομέας Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με τους σπουδαστές των...
Περισσότερα...
Ο τομέας Τουρισμού & Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης , μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα.
COUNTDOWN TO CHRISTMASΠΕΜΠΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Οι σπουδαστές με τους καθηγητές τους θα βρεθούν...
Περισσότερα...
Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης στο μεγάλο φεστιβάλ της AMC
Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε το Φεστιβάλ Ζαχαροπλαστικής της εταιρείας AMC και στη Θεσσαλονίκη...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ σύμμαχος του ΜΠΟΡΟΥΜΕ στην κοινωνική προσφορά
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή, πιστός στη φιλοσοφία της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ στηρίζει τη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς
Με το μήνυμα «Κάθε δώρο....χαρίζει ελπίδα!» τελέστηκε ο Αγιασμός της Χριστουγεννιάτικης...
Περισσότερα...
PHILOXENIA με άρωμα Ανατολής // Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης ήταν εκεί!
Η διεθνής έκθεση Philoxenia με τη δυναμική της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας 30 ετών,...
Περισσότερα...
Οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης στο μεγάλο φεστιβάλ της AMC
Ξενοδοχείο The Met στην ΘεσσαλονίκηΚυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 Σε έναν «παράδεισο» γλυκών...
Περισσότερα...
Λαμπρή ευχαριστήρια εκδήλωση του Hotel Plaza για τους σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης
Το ξενοδοχείο PLAZA, μέλος του ομίλου Philian Hotels & Resorts, κάλεσε την περασμένη...
Περισσότερα...
Οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης στο team της νέας εκπομπής μαγειρικής του Ευτύχη Μπλέτσα
Η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής του Ευτύχη Μπλέτσα, «Ταξίδι στις Γεύσεις», επιστρέφει και αυτή...
Περισσότερα...
Η ZANAE στο δίκτυο των μεγάλων συνεργασιών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχει θέσει ως στόχο της επαγγελματικής κατάρτισης , τη σύνδεση αυτής με την...
Περισσότερα...
Αποκλειστική συνεργασία του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης με την Plaisir
«ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗN PLAISIR GROUP-...
Περισσότερα...
Ανανέωση εκπαιδευτικής συνεργασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με την Agrino
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχει θέσει ως στόχο της επαγγελματικής κατάρτισης , τη σύνδεση αυτής με την...
Περισσότερα...
Μοναδικό bazaar - 50 Χρόνια AMC στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας
Μοναδικό bazaar - 50 Χρόνια AMC στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως...
Περισσότερα...
Σπούδασε Επισιτισμό-Τουρισμό στα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ - ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την Επιτυχία σου!
Παρέχοντας τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές σε 4 περιζήτητα επαγγέλματα των Τομέων...
Περισσότερα...
Γαστρονομικές απολαύσεις από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ και την AMC στο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη
Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τo Φεστιβάλ Μαγειρικής που διοργάνωσε η κορυφαία εταιρεία...
Περισσότερα...
Ημέρα Καριέρας Επισιτισμού-Τουρισμού στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Καριέρας Επισιτισμού-Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ...
Περισσότερα...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Food Festival του Mediterranean Cosmos με τη συμμετοχή των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Food Festival που διοργάνωσε το Mediterranean Cosmos από τις...
Περισσότερα...
Career Days Επισιτισμού-Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με την συμμετοχή των μεγαλύτερων τουριστικών επιχειρήσεων
Οι σπουδαστές των Τομέων Επισιτισμού και Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, έρχονται πρόσωπο με...
Περισσότερα...
Επίδειξη Μοναστηριακής Κουζίνας με το Μοναχό Επιφάνιο το Μυλοποταμινό - Δήλωσε συμμετοχή
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Τετάρτη  5 ΜαρτίουΜε το ΜΟΝΑΧΟ ΕΠΙΦΑΝΙΟ το ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΙΝΟ  
Περισσότερα...
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σάρωσαν τα βραβεία στην 9η HORECA 2014!
Πανηγυρική ήταν η συμμετοχή των 200 και πλέον σπουδαστών Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, οι οποίοι...
Περισσότερα...
Οι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας «Μαγείρεψαν Ελληνικά» στην 1η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014
Δυναμικό «παρών» στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών που ήρθε να ταράξει «τα νερά» στον...
Περισσότερα...
Ο Τομέας Επισιτισμού-Τουρισμού του ΙΕΚ Ξυνή Γλυφάδας «Μαγειρεύει Ελληνικά» στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ Δυναμικό «παρών» στη...
Περισσότερα...
Σπούδασε «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Η Μαγειρική είναι Τέχνη, αλλά και ένα ιδιαίτερα προσοδοφόρο επάγγελμα... αρκεί να σπουδάσεις με...
Περισσότερα...
Ευχαριστήρια επιστολή AMC για την χορηγία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ
Αγ. Ανάργυροι 20/12/2013 Φεστιβάλ Μαγειρικής Τέχνης AMC Η Διεύθυνση της AMC και εγώ προσωπικά...
Περισσότερα...
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στην εκπαιδευτική έκθεση Athens Bar Show
Το Athens Bar Show είναι μια εκπαιδευτική έκθεση για bartenders και επαγγελματίες των bar και όχι...
Περισσότερα...
Φεστιβάλ Μαγειρικής Τέχνης από την AMC και τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Με την υποστήριξη του Τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Η Μαγειρική Τέχνη προϋποθέτει δύο βασικά...
Περισσότερα...
Νέα Εκπαιδευτική Συνεργασία με την εταιρεία Κοτόπουλα Εξοχής ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο πλαίσιο της συνεχούς υποστήριξης και της ολοκληρωμένη κατάρτισης των σπουδαστών...
Περισσότερα...
Οι Σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο μεγάλο Φεστιβάλ της AMC
Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε το Φεστιβάλ Ζαχαροπλαστικής της εταιρείας AMC και στη Θεσσαλονίκη,...
Περισσότερα...
Η ALDEMAR έκλεισε «ραντεβού» με το νικητή Αναστάσιο Σιμιτζή για το επαγγελματικό του μέλλον!
Η κορυφαία ξενοδοχειακή αλυσίδα ALDEMAR HOTELS επιβράβευσε την προσπάθεια και τις επιδόσεις του...
Περισσότερα...
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο Green Party του Δήμου Θεσσαλονίκης
Την οικολογική τους ευαισθησία επέδειξαν για μια ακόμη φορά οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με τη...
Περισσότερα...
Γλυκός… «παράδεισος» από AMC & ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο Divani Caravel!
Σε έναν «παράδεισο» γλυκών απολαύσεων σας προσκαλεί η κορυφαία εταιρεία υγιεινής και πολλαπλής...
Περισσότερα...
AMC και ΙΕΚ ΞΥΝΗ έκλεψαν τις εντυπώσεις!
ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΣΚΕΥΩΝΜε τεράστια επιτυχία...
Περισσότερα...
AMC και ΙΕΚ ΞΥΝΗ έκλεψαν τις εντυπώσεις!
ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΣΚΕΥΩΝΜε τεράστια επιτυχία...
Περισσότερα...
Μήνυμα αλληλεγγύης από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά
ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, εν μέσω της...
Περισσότερα...
«Career Day» για τον Τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού
Με μεγάλη επιτυχία για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά ολοκληρώθηκε η Hμέρα Καριέρας...
Περισσότερα...
H AMC σας… «μαγειρεύει» στο μεγαλύτερο ανοξείδωτο σκεύος του κόσμου!
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ TAE ΚWON DOΣε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα για τα πανευρωπαϊκά δεδομένα προχωρά η...
Περισσότερα...
Κορυφαίες εταιρείες της αγοράς για τις Ημέρες Καριέρας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Εκπρόσωποι από κορυφαίες εταιρείες της αγοράς μιλούν για τις Ημέρες Καριέρας...
Περισσότερα...
Οργάνωση & Ποιότητα ενός Ζαχαροπλαστείου
Δωρεάν Σεμινάριο από τον τομέα Επισιτισμού & Τουρισμού Η οργάνωση και λειτουργία ενός...
Περισσότερα...
Το Λάδι και η Ελιά, η βάση της μεσογειακής διατροφής
Την ανυπολόγιστη αξία του ελαιόλαδου, για τον επαγγελματικό τομέα του επισιτισμού στην Ελλάδα,...
Περισσότερα...
Την παραδοσιακή αγορά της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν οι chef των ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Το «Καπάνι», την παραδιοσιακή αγορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκαν οι σπουδαστές του...
Περισσότερα...
8 σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ μιλάνε για τις Ημέρες Καριέρας
8 σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ μιλάνε για τις Ημέρες Καριέρας 11-13 Μαρτίου 2013!
Περισσότερα...
Σεμινάριο Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής από την εταιρεία PURATOS
Προϊόντα και γεύσεις Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής ήταν το κεντρικό θέμα του δωρεάν σεμιναρίου...
Περισσότερα...
Γευσιγνωσία Οίνου: Δωρεάν Σεμινάριο από τον τομέα Επισιτισμού & Τουρισμού
Η γνώση του καλού κρασιού ως απαραίτητο προσόν για τον Chef, ήταν το κεντρικό θέμαα του δωρεάν...
Περισσότερα...
Η Βέφα στις Ημέρες Καριέρας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ!
Για το μυστικό της επιτυχίας, το οποίο έγκειται στο πείσμα και στην αγάπη για τη Μαγειρική,...
Περισσότερα...
Career Day Τομέα Επισιτισμού & Τουρισμού από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας
Τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας συμμετείχαν στο Career Day που διοργάνωσε το Γραφείο...
Περισσότερα...
«Χρυσή» πρωτιά στον Τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Μία ακόμα μεγάλη πρωτιά ήρθε να προστεθεί στις διακρίσεις του πολυβραβευμένου Τομέα Επισιτισμού...
Περισσότερα...
Σεμινάριο Μαγειρικής από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Nouvelle cuisine με άρωμα Ελλάδας παρακολούθησαν οι σπουδαστές Μαγειρικής &...
Περισσότερα...
Οινογνωσία για τους σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Ο τομέας Επισιτισμού και Τουρισμού στο Κτήμα Γεροβασιλείου
Περισσότερα...
Σπούδασε στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και… «βάλτους τα γυαλιά» στην κουζίνα!
Η Μαγειρική και η Ζαχαροπλαστική είναι τέχνες που μπορούν να αποδειχθούν, ταυτόχρονα, ιδιαίτερα...
Περισσότερα...
Christmas tastes world tour
Το γύρο του κόσμου μέσα από χριστουγεννιάτικες γεύσεις πραγματοποίησαν οι σπουδαστές Μαγειρικής...
Περισσότερα...
Προσφορά αγάπης από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ προς τους ηλικιωμένους
Λίγες ώρες φροντίδας προς τους ηλικιωμένους αφιέρωσαν οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ με τις...
Περισσότερα...
«Γλυκό» & Χριστουγεννιάτικο Σεμινάριο για τους chef μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ
«Χριστουγεννιάτικα Γλυκά» ήταν το θέμα του σεμιναρίου επαγγελματικής εξειδίκευσης που...
Περισσότερα...
Κελεκίδου - Κουρκούλης στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ για τα παιδικά χωριά SOS
Έπλασαν κουλουράκια και έφτιαξαν βασιλόπιτα! Στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, στη μεγάλη επαγγελματική...
Περισσότερα...
Εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος Διαιτολογίας & του τομέα Επισιτισμού στην εταιρεία AGRINO
Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα, την AGRINO, επισκέφθηκαν οι σπουδαστές...
Περισσότερα...
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στηρίζει το OPEN HOUSE THESSALONIKI
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ήταν υποστηρικτής του Open House, ενός από τους σημαντικότερους...
Περισσότερα...
Τούρτα Γενεθλίων από τους Pastry Chef του ΙΕΚ ΞΥΝΗ για το MAKRO
Μία μεγάλη τούρτα Γενεθλίων ετοίμασαν οι σπουδαστές Αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, για να...
Περισσότερα...
Εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα κατά του διαβήτη από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Εκδήλωση με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης» διοργάνωσαν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά...
Περισσότερα...
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά & Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων-Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη στο «Διαβητικό Χωριό 2012»
Ενώνουν τις δυνάμεις τους Η Παγκόσμια Ημέρα για το Διαβήτη γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14...
Περισσότερα...
«Giving days» από το νεοσύστατο «ACTION TEAM» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά
Με έναυσμα αλλά και γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, το νεοσύστατο «ACTION ΤΕΑΜ» του...
Περισσότερα...
Τα MAKRO γιορτάζουν 20 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα με επίδειξη μαγειρικής από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Εδέσματα και συνταγές με Ελληνικά τοπικά προϊόντα θα παρουσιάσουν οι Chef και οι Ζαχαροπλάστες...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας μαγειρεύει γλυκές δημιουργίες… στα «20 χρόνια MAKRO» !
Με αφορμή τον εορτασμό της 20ετούς παρουσίας της MAKRO Cash & Carry στην ελληνική αγορά, το...
Περισσότερα...
Συνεργασία Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ & FLOCAFE
Tο «FLOCAFE» Γλυφάδας, από τα πλέον δημοφιλή στέκια νεολαίας των Νοτίων Προαστίων, και ο...
Περισσότερα...
Open Day Επισιτισμού & Διαιτολογίας
Ένα ταξίδι στις γεύσεις και την υγιεινή διατροφή διοργανώνουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με οδηγούς...
Περισσότερα...
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δίνουν… «τροφή» για το μέλλον σου, με σπουδές στον Τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού!
Μια Ελλάδα... φως, θάλασσα και γαστριμαργικές απολαύσεις της πλούσιας ελληνικής κουζίνας...
Περισσότερα...
Οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ πήραν… τα βουνά!
Ο τομέας Επισιτισμού και Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στη Βυτίνα...
Περισσότερα...
Το Chef School του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας μαγειρεύει στο... «Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών»!
Τα καθιερωμένα «Κυριακάτικα Πρωινά» -ένα σύνολο εκπαιδευτικών-βιωματικών δρώμενων και εργαστηρίων...
Περισσότερα...
Επίσκεψη του Τμήματος Διαιτολογίας και Τεχν. Μαγειρ. Τέχνης ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ στους «Αμπελώνες Μάρκου»
Τη Δευτέρα 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη του τομέα Διαιτολογίας και του τομέα...
Περισσότερα...
To IEK ΞΥΝΗ στηρίζει το ορφανοτροφείο «Μέλισσα»
Την Παρασκευή 6 Απριλίου, σπουδαστές του τομέα Επισιτισμού και Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ...
Περισσότερα...
“Γεύσεις της Θεσσαλονίκης”
Μία ημέρα αφιερωμένη στις γεύσεις της Θεσσαλονίκης ήταν η Τετάρτη 4 Απριλίου. Οι σπουδαστές...
Περισσότερα...
«Επίδειξη υψηλής μαγειρικής τέχνης από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ»
Την Πέμπτη 29 Μαρτίου, οι ταλαντούχοι σπουδαστές του τμήματος ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ,...
Περισσότερα...
«Η ελληνική κουζίνα» στο Xinis Education Festival 2012
Στο πλαίσιο του «XINIS EDU FESTIVAL 2012», ο ΤΟΜΕΑΣ EΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ των ΙΕΚ ΞΥΝΗ πραγματοποίησε ένα...
Περισσότερα...
Ευκαιρίες για δουλειά στις Ημέρες Καριέρας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Διέξοδο στην οδύσσεια αναζήτησή τους για εργασία, με πραγματικές ευκαιρίες στο χώρο της...
Περισσότερα...
Τροφή & Εκπαίδευση… Είδη πρώτης ανάγκης στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Η εξασφάλιση της τροφής αποτελούσε ανέκαθεν την πρώτιστη ανάγκη επιβίωσης, δεδομένου ότι όλες οι...
Περισσότερα...
Chef & Διατροφικές Συνήθειες στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Η διαμόρφωση των διατροφικών συνηθειών είναι διαδικασία που βασίζεται σε ποικίλους παράγοντες,...
Περισσότερα...
Το Xinis Edu Festival … πήρε τα βουνά!
«ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ» είναι το σύνθημά μας και το κάνουμε πράξη. Το σεμινάριο με θέμα...
Περισσότερα...
Τα μυστικά της Τρούφας
Διάλεξη με θέμα «Τα μυστικά της Τρούφας» διοργάνωσε ο Τομέας Μαγειρικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Περισσότερα...
Cooking Event: Το MAKRO βάζει τα υλικά και το ΙΕΚ ΞΥΝΗ την τέχνη
Μία γευστική έκπληξη περίμενε όσους επισκέφθηκαν το MAKRO Εγνατίας την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου...
Περισσότερα...
Ο Κρόκος Κοζάνης και οι θεραπευτικές του ιδιότητες
Ο Κρόκος Κοζάνης και οι θεραπευτικές του ιδιότητες ήταν το θέμα του σεμιναρίου που...
Περισσότερα...
2η Εβδομάδα σεμιναρίων Chef School - Xinis Education Festival 2012
Πάμε ΜΑ-ΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ! Η κορυφαία chef school του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, μετερχόμενη των υψηλών...
Περισσότερα...
Εκπαιδευτική επίσκεψη του Τομέα Επισιτισμού - Τουρισμού στη Βυτίνα Αρκαδίας
Ο τομέας Επισιτισμού και Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στην Βυτίνα...
Περισσότερα...
Νόστιμες συνταγές από το τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ
Ο Τομέας Eπισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ σε συνεργασία με τον καθηγητή κύριο Σπύρο Δόση επέλεξαν...
Περισσότερα...
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το MAKRO κερνάνε
Σε τέσσερα διαφορετικά εστιατόρια βρέθηκαν οι σπουδαστές Αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ την...
Περισσότερα...
Εκπαιδευτική επίσκεψη των Chef του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο MAKRO
Το MAKRO Πυλαίας επισκέφθηκαν οι σπουδαστές Μεγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, την Τρίτη...
Περισσότερα...
Μαγειρική για μικρούς & μεγάλους - Ο chef Αλέξανδρος Παπανδρέου στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Παρουσίαση βιβλίων Μαγειρικής & επίδειξη συνταγών πραγματοποίησε ο γνωστός chef Αλέξανδρος...
Περισσότερα...
O Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Βιβλία με συνταγές μαγειρικής παρουσίασε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου (chef, συγγραφέας βιβλίων...
Περισσότερα...
Εξειδικευμένα Σεμινάρια για Chef & pastry Chef
Εξειδικευμένα Σεμινάρια Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής ανακοινώνει ο τομέας σπουδών...
Περισσότερα...
«Γλυκιά» παρουσίαση του ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο MAKRO
Μία «γλυκιά» έκπληξη περίμενε όσους επισκέφθηκαν το MAKRO Πυλαίας την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου. Οι...
Περισσότερα...
Ο Ευτύχης Μπλέτσας από την «Κουζίνα της Μαμάς» στο Open Day Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ο Ευτύχης Μπλέτσας τηλεοπτικός παρουσιαστής των εκπομπών «Η κουζίνα της μαμάς» και...
Περισσότερα...
Μεγάλη Συνεργασία ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Ευτύχη Μπλέτσα
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και ο Ευτύχης Μπλέτσας , τηλεοπτικός παρουσιαστής της πολύ επιτυχημένης...
Περισσότερα...
Η Σχολή Μαγειρικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο Street Party Thessaloniki 2014
Οι σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας συμμετείχαν στο μεγάλο street party...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ & το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ παρουσίασαν ένα πρωτοποριακό Πασχαλινό Παζάρι για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πασχαλινή εκδήλωση του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής...
Περισσότερα...
Χρυσό μετάλλιο στους Chef του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στην Έκθεση DETROP 2011
10 μετάλλια κέρδισαν οι σπουδαστές των τμημάτων Chef, Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής Τέχνης...
Περισσότερα...
Οι «μικροί» chef του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ επισκέφτηκαν το «PIZZA FORUM»
Τη διεθνώς αναγνωρισμένη έκθεση «PIZZA FORUM», στο Μαρκόπουλο Αττικής επισκέφτηκαν οι σπουδαστές...
Περισσότερα...
Οι «μικροί» chef του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ επισκέφτηκαν την εταιρία «ΝΙΚΑΣ»
Την εταιρία αλλαντικών ΝΙΚΑΣ, η οποία έχει κατακτήσει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά τροφίμων,...
Περισσότερα...
Οι σπουδαστές του τομέα Επισιτισμού & Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ επισκέφτηκαν το Μουσείο «Οινότρια Γή Κώστας Λαζαρίδης»
«Δεν υπάρχει καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εκδρομή, από αυτή που οι σπουδαστές...
Περισσότερα...
Η καταξιωμένη κα Βέφα Αλεξιάδου βράβευσε τους σπουδαστές του Τομέα Μαγειρικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Ο κορυφαίος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Μαγειρικής στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Στο πλαίσιο των πιο πρωτοποριακών...
Περισσότερα...
Οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ έδωσαν δυναμικό παρών στο «Αξίζει να το Ζεις»
Την Τετάρτη 13 Οκτώβριου οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ έκαναν «απόβαση» στην πιο αγαπημένη εκπομπή...
Περισσότερα...
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ βράβευσαν τον executive chef της Προεδρίας της Δημοκρατίας κ. Θανάση Σκούρα
Στο πλαίσιο του "XINIS EDU FESTIVAL 2010", ο Τομέας Επισιτισμού - Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ βράβευσε...
Περισσότερα...Τομέας Σπουδών
Invalid Input

Παράρτημα(*)
Παρακαλώ επιλέξτε Παράρτημα

Ονοματεπώνυμο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το Ονοματεπώνυμο σας

Τηλέφωνο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το Τηλέφωνο σας

E-mail
Invalid email address.

Ηλικία
Παρακαλώ συμπληρώστε την ηλικία σας!

Πόλη
Invalid Input

Σχόλια
Invalid Input


Δείτε επίσης

Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef) Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλάστης

Συνεργασίες

episitismos 1 episitismos 2

Social Life Τομέα Επισιτισμού