eidikotites




 

Σπουδές Επισιτισμού

«Μια Ελλάδα… φως», θάλασσα και γαστριμαργικές απολαύσεις της πλούσιας ελληνικής κουζίνας συνθέτουν το τρίπτυχο του δημοφιλούς πόλου έλξης που αποτελεί η χώρα μας για χιλιάδες επισκέπτες παγκοσμίως!
Αυτό το γεγονός δημιουργεί αυξημένη ζήτηση για τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον κλάδο του Επισιτισμού, και όσοι κατέχουν την τέχνη της γαστρονομίας γίνονται περιζήτητοι στην αγορά εργασίας.


eidikotites

Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)

Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλάστης

tour-tomeis
che efhmerida che virtual che entupo

fb blog

Τομέας Σπουδών
Invalid Input

Παράρτημα(*)
Παρακαλώ επιλέξτε Παράρτημα

Ονοματεπώνυμο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το Ονοματεπώνυμο σας

Τηλέφωνο(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το Τηλέφωνο σας

E-mail
Invalid email address.

Ηλικία
Παρακαλώ συμπληρώστε την ηλικία σας!

Πόλη
Invalid Input

Σχόλια
Invalid Input



Συνεργασίες

episitismos 1 episitismos 2

Είπαν για εμάς

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2014  Αξιότιμοι κύριοι,   Το Διοικητικό Συμβούλιο της...
Περισσότερα...

Success Stories

Previous Next
Νίκος Αγγελόπουλος
Σπουδαστής Τομέα Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας Παρότι είναι σύνηθες να είσαι απόφοιτος για να...
Περισσότερα...
Φάνης Κοσματόπουλος
Απόφοιτος Τομέα Τουρισμού «Είχα βάλει στοίχημα για το ποια σχολή θα μου κάνει καλύτερη εντύπωση...
Περισσότερα...
Γεώργιος Βορδός
Απόφοιτος ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Chef» Αποφοίτησα το 2002 από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ με...
Περισσότερα...
Αργυρώ Ζέκιο
Σπουδάστρια ειδικότητας Τεχνικός μαγειρικής Τέχνης-Chef, Δ΄ Εξάμηνο Σπουδάζοντας στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ...
Περισσότερα...
Γκότσης Χρήστος
Καθηγητής του τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας. Μέλος Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας,...
Περισσότερα...
Γιώργος Κολπονδίνος
Απόφοιτος ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Chef» ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης«Ξεκίνησα τις...
Περισσότερα...
Έλενα-Μαρία Ζουγανέλη
Σπουδάστρια IΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, Τομέα Επισιτισμού-ΤουρισμούΣπουδάζω στον Τομέα...
Περισσότερα...
Σοφία Μπελεσιώτη
Απόφοιτος ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης" Θα ήθελα να πω πως εντυπωσιάστηκα από το...
Περισσότερα...
Χρήστος Ανδριόπουλος
Απόφοιτος Τομέα Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας Είμαστε πολλοί τυχεροί που είχαμε αυτές τις 3 μέρες...
Περισσότερα...
Παναγιώτης Καρτερούλης
Απόφοιτος ειδικότητας Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας Ονομάζομαι Παναγιώτης...
Περισσότερα...
Butnarasu Alexandru Claudiu
Σπουδαστής ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης"Εργάζεται στο HOTEL « ZANTE PARK»...
Περισσότερα...
Qose Dhimiter
Σπουδαστής ειδικότητας "Τεχνικός ΜαγειρικήςΤέχνης"Εργάζεται στο HOTEL PORTO CARAS ,...
Περισσότερα...
Αμντουλίνα Ντίνα
Σπουδάστρια ειδικότητας "Υπεύθυνος Υποδοχής & Φιλοξενίας"Εργάζεται στο ALDE MAR,...
Περισσότερα...
Βαζαίος Εμμανουήλ
Σπουδαστής ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης"Εργάζεται στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ,...
Περισσότερα...
Κουσουλίδης Μιχαήλ
Απόφοιτος ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης"Εργάζεται στο HOTEL MICHELANGELO,...
Περισσότερα...
Πλατσιδάκη Άννα
Σπουδάστρια ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης"Εργάζεται στο: HOTEL «PLANOS BEACH»...
Περισσότερα...
Πολλαναγνωστάκης Νικολάος
Σπουδαστής ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης"Εργάζεται στον όμιλο: ALDE MAR GRETAN...
Περισσότερα...
Σαβάτης Στυλιανός
Σπουδαστής ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης" Νιώθω πολύ τυχερός γιατί σε αυτή τη δύσκολη...
Περισσότερα...

Εκδηλώσεις - Σεμινάρια

Previous Next
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ μπαίνει στη Στοά Μοδιάνο και αναδεικνύει τις μυρωδιές και την ιστορία της
  Στις μυρωδιές των μπαχαρικών και των φρέσκων ψαριών, στις μνήμες και την ιστορία 100...
Περισσότερα...
Σε μεσογειακά γαστρονομικά μονοπάτια οι μάγειρες του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας
Σε μια μεσογειακή γαστρονομική διαδρομή, με νόστιμες στάσεις σε ισπανικές και ιταλικές γεύσεις,...
Περισσότερα...
Οι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας βραβεύτηκαν από το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
Μια ακόμα σημαντική βράβευση ήρθε να προστεθεί στο πλήθος των κορυφαίων διακρίσεων του Τομέα...
Περισσότερα...
Xinis Education Festival 2016: Μια εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής
Μια ολόκληρη εβδομάδα με δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα στον Τομέα του Επισιτισμού, διοργανώνει ο...
Περισσότερα...
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σάρωσαν τα μετάλλια στην 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016
    Με 33 μετάλλια φέτος μόνο, οι Κορυφαίες Σπουδές έχουν την υπογραφή «ΞΥΝΗ» Με 33...
Περισσότερα...
Tο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στη «Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη» του Δήμου Σαλαμίνας
Στον υπέροχο κόσμο της σοκολάτας μύησαν τους μικρούς μας φίλους οι σπουδάστριες και οι...
Περισσότερα...
Oι σπουδαστές Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ALPHA radio
To «παρών» στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το ραδιόφωνο του ALPHA στο...
Περισσότερα...
Μεγάλη συνεργασία του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με την «Κρεαταγορά Νιγρίτα»
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχει θέσει ως στόχο της επαγγελματικής κατάρτισης, τη διασύνδεσή της με την...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας έστειλε μήνυμα… «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Μήνυμα… «ΕΛΠΙΔΑΣ» έστειλαν οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές Επισιτισμού και Παιδαγωγικών του...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας στέλνει μήνυμα… «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Μήνυμα… «ΕΛΠΙΔΑΣ» θα στείλουν οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές Επισιτισμού και Παιδαγωγικών...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά αρωγός στη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς
Αρωγός και στη φετινή Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς ήταν το ΙΕΚ...
Περισσότερα...
Σεμινάριο Ιταλικής πίτσας από τον βραβευμένο chef Αχιλλέα Χαρίτο!
Τα εργαστήρια αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, πλημμύρησαν από τις μυρωδιές της...
Περισσότερα...
Σεμινάριο με ψάρια από τον Διεθνή Chef Νίκο Τζούμα του εστιατορίου Anassa!
Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του Τομέα επισιτισμού, την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015, είχαν...
Περισσότερα...
Οι σπουδαστές Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ στο Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας!
Μια «γλυκιά» εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι σπουδαστές και σπουδάστριες του Τομέα...
Περισσότερα...
Ο «χρυσός» Τομέας Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας πάει Κρήτη για να σαρώσει ξανά τα μετάλλια!
Όταν το ταλέντο και η θέληση για μάθηση συνοδεύονται από ποιοτική κατάρτιση και έμπειρους...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας έδωσε το δυναμικό «παρών» στην Έκθεση Philoxenia 2015!
  Το τετραήμερο 12 - 15 Νοεμβρίου οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας συμμετείχαν στην...
Περισσότερα...
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ: Νέα συνεργασία του Τομέα Επισιτισμού με την εταιρεία «ΗΛΙΣ -ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ»
Μια ακόμη σημαντική συνεργασία εγκαινίασε ο Τομέας ΕπισιτισμούτουΙ.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας με τη γνωστή...
Περισσότερα...
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Νέα συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε
Μια ακόμη προνομιακή συνεργασία εγκαινίασε ο Τομέας ΕπισιτισμούτουΙ.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά με την...
Περισσότερα...
Γεύμα αγάπης για οικονομικά αδύναμους Θεσσαλονικείς!
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και συγκεκριμένα ο Τομέας Επισιτισμού, στο πλαίσιο των δράσεων...
Περισσότερα...
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας ενισχύει το φιλανθρωπικό έργο της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης
Ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος και η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης,...
Περισσότερα...
ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Κορυφαίες Σπουδές Επισιτισμού - Τουρισμού
Παρέχοντας τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές σε 4 περιζήτητα επαγγέλματα των...
Περισσότερα...
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας βρέθηκε στην παρουσίαση του Λευτέρη Λαζάρου
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας παρακολούθησαν την παρουσίαση μαγειρικής του Chef Λευτέρη...
Περισσότερα...
Εκπαιδευτική επίσκεψη του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στον Όμιλο Plaisir
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο εργαστήριο των Ζαχαροπλαστείων PlaisirΤην Τρίτη 26 Μαΐου, οι...
Περισσότερα...


Δωρεάν Σεμινάρια